Detta ingår i en flyttstädning

Kök:

Kyl och frys rengörs insida och framsida. Spis/ugn rengörs in- och utvändig. Kranar rengörs. Skåp, lådor och bänkar rengörs. Köksfläkt rengörs. Diskmaskinen insida och framsida rengörs Diskho rengörs. För städ bakom kyl och frys ska dessa dras fram om risk för skada av golv föreligger. Frys ska avfrostas i förväg eller beställas mot en avgift på 200 kr efter rut.

Bad och toalett:

Rengöring av badkar(även under badkaret om möjligt), handfat, toalett och kakelväggar .Tvättmaskinen och torkskåp rengörs in- och utvändigt i mån av tillgänglighet. Kranar och vattenledningar rengörs . Golvbrunnar och ventiler rengörs. Speglar rengörs. Avtorkning av belysning. Duschväggar rengörs.

Övriga ytor:

Rengöring av dörrar, karmar, lister, socklar, fönsterbrädor, element, skåp, hyllor, garderober och garderobsinredning. Alla golv dammsugs och våttorkas. Fönsterputsning ingår insida och utsida, med reservation för åtkomlighet.

Inför flyttstädningen:

Se till att hemmet är tomt samt att kyl och frys är urplockade och avstängda. Befintliga skador måste rapporteras innan städningen påbörjas, städning av balkong, förråd och garage kan beställas separat.

25 kr per kvadrat meter efter rutavdrag

COPYRIGHT © 2018 DEVELOPED BY HARALD BILLSTEIN